Hírek / Események

Tatabánya Pride Filmklub

Filmvetítés, átbeszélés és ismerkedés egy biztonságos, elfogadó térben, a Tatabánya Pride Filmklubban! Gyere el és nézzünk meg együtt 1-1 nagy sikerű LMBTQ filmet egy kényelmes és tágas teremben, miközben snackeket majszolgatunk, a vetítés után pedig osszuk meg élményeinket, véleményünket, és közben ismerjük egy kicsit meg egymást.

Két alkalommal várunk: 2022.07.10-én 15:00-tól a Rocketman-el, és 2022.07.17-én 15:00-tól A dán lánnyal. Ha csak az egyikre tudnál jönni, semmi gond, regisztrációkor jelezheted.

Tervezett program:

15:00-16:00: bemutatkozás

16:00-18:00: filmvetítés

18:00-20:00: érdekességek, beszélgetés

A belépés INGYENES, de regisztrációhoz kötött, amit itt tudtok megtenni.

A helyszín a Tánckoktél Tánc és Mozgásközpont terme Tatabányán, az Erőmű-lakótelepen, közvetlenül a sportpálya mellett, a kék sátortetős épületben az emeleten (Határ út 6048/10), 1 perc sétára a 2-es busz végállomásától.

A program Facebook eseményét itt éred el.

Az eseményt a Tatabánya Pride aktivista szervezet rendezi.

A rendezvény a 27. Budapest Pride Fesztivál programsorozatának része. A többi programért kattints az alábbi linkre: https://budapestpride.hu/fesztival/program. A rendezvényen a Budapest Pride Házirendje érvényes: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje” / “This event is the part of the 27th Budapest Pride Festival. For more events please follow this link: https://budapestpride.com/festival/schedule/. This event falls under the regulations of Budapest Pride’s house rules: https://budapestpride.hu/hirek/a-budapest-pride-rendezvenyeinek-hazirendje